امروز : سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

افزایش کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی پتاس گل سم – قسمت دوم

افزایش کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی پتاس گل سم – قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 02 آگوست 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 37 بازدید

 

 

مصرف کود مایع یونی پتاس گل سم در باغات درختان میوه سیب و گلابی از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن تقویت درختان در برابر تنش های محیطی موجب افزایش تولید و کیفیت میوه ها نیز می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

حفاظت گیاهچه های گوجه فرنگی در برابر بیماری های ریشه و طوقه با قارچکش تتریس گل سم – قسمت سوم 2

حفاظت گیاهچه های گوجه فرنگی در برابر بیماری های ریشه و طوقه با قارچکش تتریس گل سم – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 07 مارس 2025

دیدگـاه : ۰

حفاظت گیاهچه های گوجه فرنگی در برابر بیماری های ریشه و طوقه با قارچکش تتریس گل سم – قسمت دوم 3

حفاظت گیاهچه های گوجه فرنگی در برابر بیماری های ریشه و طوقه با قارچکش تتریس گل سم – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 07 مارس 2025

دیدگـاه : ۰

حفاظت گیاهچه های گوجه فرنگی در برابر بیماری های ریشه و طوقه با قارچکش تتریس گل سم - قسمت اول 4

حفاظت گیاهچه های گوجه فرنگی در برابر بیماری های ریشه و طوقه با قارچکش تتریس گل سم – قسمت اول

تاریخ انتشار : 07 مارس 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *