امروز : پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

افزایش تولید گلدهی ، میوه دهی و کیفیت میوه طالبی و خربزه – قسمت سوم

افزایش تولید گلدهی ، میوه دهی و کیفیت میوه طالبی و خربزه – قسمت سوم 1

تاریخ انتشار : 05 آوریل 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 47 بازدید

 

 

محلولپاشی  کود های مایع گل آمین و رایان گل سم در طول مراحل رشد رویشی و زایشی موجب افزایش توان بوته ها در گلدهی و میوه دهی و همچنین برای مقاوم سازی در برابر افات و بیمار یها و تنش های محیطی  می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم 2

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم 3

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان - قسمت اول 4

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت اول

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *