امروز : سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳

افزایش کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی پتاس گل سم – قسمت دوم

افزایش کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی پتاس گل سم – قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 02 آگوست 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 13 بازدید

 

 

مصرف کود مایع یونی پتاس گل سم در باغات درختان میوه سیب و گلابی از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن تقویت درختان در برابر تنش های محیطی موجب افزایش تولید و کیفیت میوه ها نیز می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کاربرد کود اوره فسغات فرتی گل سم در اوایل رویش بوته های کلزا – قسمت سوم 2

کاربرد کود اوره فسغات فرتی گل سم در اوایل رویش بوته های کلزا – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 18 اکتبر 2024

دیدگـاه : ۰

کاربرد کود اوره فسغات فرتی گل سم در اوایل رویش بوته های کلزا – قسمت دوم 3

کاربرد کود اوره فسغات فرتی گل سم در اوایل رویش بوته های کلزا – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 18 اکتبر 2024

دیدگـاه : ۰

کاربرد کود اوره فسغات فرتی گل سم در اوایل رویش بوته های کلزا - قسمت اول 4

کاربرد کود اوره فسغات فرتی گل سم در اوایل رویش بوته های کلزا – قسمت اول

تاریخ انتشار : 18 اکتبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *