امروز : پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

افزایش کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی پتاس گل سم – قسمت سوم

افزایش کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی پتاس گل سم – قسمت سوم 1

تاریخ انتشار : 02 آگوست 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 18 بازدید

 

 

مصرف کود مایع یونی پتاس گل سم در باغات درختان میوه سیب و گلابی از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن تقویت درختان در برابر تنش های محیطی موجب افزایش تولید و کیفیت میوه ها نیز می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم 2

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم 3

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان - قسمت اول 4

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت اول

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *