امروز : پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

افزایش کیفیت هویج با کود یونی پتاس گل سم – قسمت دوم

افزایش کیفیت هویج با کود یونی پتاس گل سم – قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 06 اکتبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 127 بازدید

کاربرد  کود یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی وآب آبیاری موجب بهبودی در کیفیت هویج از نظر اندازه ، وزن ؛ رنگ و ماندگاری آن پس از برداشت می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم 2

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم 3

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان - قسمت اول 4

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت اول

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *