امروز : چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

افزایش کیفیت هویج با کود یونی پتاس گل سم – قسمت سوم

افزایش کیفیت هویج با کود یونی پتاس گل سم – قسمت سوم 1

تاریخ انتشار : 06 اکتبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 137 بازدید

 

کاربرد  کود یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی وآب آبیاری موجب بهبودی در کیفیت هویج از نظر اندازه ، وزن ؛ رنگ و ماندگاری آن پس از برداشت می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت سوم 2

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت دوم 3

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش - قسمت اول 4

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت اول

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *