امروز : پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

تاثیر کود یونی کب گل سم در افزایش تولید و کیفیت میوه های گلابی – قسمت دوم

تاثیر کود یونی کب گل سم در افزایش تولید و کیفیت میوه های گلابی – قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 24 مه 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 25 بازدید

 

کود مایع یونی کب گل سم ضمن موثر بودن در افزایش تولید و کیفیت میوه های گلابی ،موجب افزایش عمر نگهداری میوه ها و مقاومت آنها در برابر بیماری ها نیز می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم 2

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم 3

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان - قسمت اول 4

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت اول

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *