امروز : سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳

کاربرد کودآلی هیومی کینگ مایع گل سم برای افزایش تولید سبزیجات – قسمت دوم

کاربرد کودآلی هیومی کینگ مایع گل سم برای افزایش تولید سبزیجات – قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 04 اکتبر 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 7 بازدید

استفاده از کودآلی هیومی کینگ مایع گل سم از طریق آب آبیاری موجب فراهم شدن محیط مناسب برای فعالیت ریشه سبزیجات برگی از قبیل کاهو و اسفناج شده و درنتیجه سبب تولید بوته های شاداب و پر برگ با پیچ بزرگ در کاهو می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم 2

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم 3

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان - قسمت اول 4

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت اول

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *