امروز : پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت دوم

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 22 سپتامبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 248 بازدید

کاربرد کود مایع یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن افزایش تولید می تواند سبب بهبودی در کیفیت میوه موز از نظر اندازه ، وزن و رنگ و طعم گردد.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوا

پست های مرتبط

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم 2

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم 3

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان - قسمت اول 4

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت اول

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *