امروز : چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت سوم

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت سوم 1

تاریخ انتشار : 22 سپتامبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 242 بازدید

کاربرد کود مایع یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن افزایش تولید می تواند سبب بهبودی در کیفیت میوه موز از نظر اندازه ، وزن و رنگ و طعم گردد.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوا

پست های مرتبط

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت سوم 2

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت دوم 3

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش - قسمت اول 4

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت اول

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *