امروز : چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

کودآلی گوسی وید رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت میوه انگور-قسمت دوم

کودآلی گوسی وید رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت میوه انگور-قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 26 آوریل 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 44 بازدید

مصرف کود آلی گو سی وید رهااندیش در تاکستان انگور ضمن افزایش تولید ،موجب بهبودی در کیفیت میوه ها از نظر وزن ، اندازه و رنگ و طعم به خصوص در مورد میوه انگور قرمز می شود.

شرکت رهااندیش کاوان – شرکت گل سم گرگان

پست های مرتبط

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت سوم 2

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت دوم 3

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش - قسمت اول 4

افزایش میزان و عیار قند در چغندر با کود آلی تکامین بریکس رهااندیش – قسمت اول

تاریخ انتشار : 24 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *