امروز : سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳

کود مایع یونی گل گلسم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه زیتون – قسمت سوم

کود مایع یونی گل گلسم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه زیتون – قسمت سوم 1

تاریخ انتشار : 27 سپتامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 9 بازدید

 

محلولپاشی کود مایع بونی گل گلسم در طول فصل رویش میوه زیتون ضمن افزایش تولید موجب بهبودی در کیفیت میوه زیتون از نظر وزن ، اندازه و روغن می شود .

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم 2

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم 3

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان - قسمت اول 4

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت اول

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *