امروز : پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

کود یونی کمپلکس گل سم برای تقویت تولید و کیفیت پیاز – قسمت اول

کود یونی کمپلکس گل سم برای تقویت تولید و کیفیت پیاز - قسمت اول 1

تاریخ انتشار : 02 فوریه 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 73 بازدید

مصرف کود ریزمغذی یونی کمپلکس گل سم از طریق آب آبیاری و محلولپاشی ضمن تقویت بوته های پیاز در برابر تنش های  محیطی موجب افزایش تولید پیاز از نظر عملکرد و کیفیت نیز می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم 2

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم 3

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان - قسمت اول 4

کنترل بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه هسته دار در پائیز و زمستان – قسمت اول

تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *